Volgers

dinsdag 1 juni 2010

Karen's Doodles Challenge #13- Sketch

Alweer tijd voor de Karen's Doodles Challenge ... het is eigenlijk niet leuk meer zoals de weken voorbij vliegen!
Ik begin langzaam te wennen aan mijn nieuwe ritme van fulltime werken ... val 's avonds niet meer uitgeput op de bank, maar begin weer wat energie over te houden voor de hobby.

Deze week hebben we weer een sketch ... dat werkt toch altijd prettig!


Ik heb de schattige stempel 'Rosie Loves To Dance' gebruikt, dit keer het formaat van de rubberstempels ... want binnenkort zijn deze te koop in de Nederlandse hobbywinkels.

Verder is er ook een nieuwe website van Karen's Doodles ... HIER ... waar je zowel de digitale als rubber stempels kunt kopen.


En als laatste wil ik jullie ook nog even vertellen dat er een Nederlandse Diva Galerij is ... dus heb je nog leuke kaarten gemaakt met daarop een stempel van Karen's Doodles, dan kan je deze mailen naar funnycards.nicolet@gmail.com.

Ik wens jullie veel plezier met deze sketch en challenge en beloof dat ik deze week weer langskom om al het moois te bekijken!

Liefs van Christa

9 opmerkingen:

Jolara zei

woow wat een schatje ! Liefs Joyce

*Ellen* zei

ohhh wat een gaaf kaartje, prachtig gedaan

Bernadet zei

Helemaal super Christa!!
Geweldig papier ook.

Judith Veldhuizen zei

Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt! Helemaal super!

JoanOttevanger zei

Wat heb je dat leuk gedaan met dat paperpiecing.

nicolet zei

Een superleuk kaartje weer Christa. Het papier is ook heel gaaf!
Groetjes Nicolet

Renata van Miltenburg zei

Hij is ECHT PRACHTIG Christa!!! Ik vind de schets geweldig, het papier weer ontzettend mooi, paperpiecing blijft één van mijn favoriete technieken en die parelswirl is geweldig. Toppertje!

Liefs, Renata

Sylvia zei

Oe yehhhhhhhhh lets dance ;) helemaal super de super Chris :) ik begin er helemaal van te swingen zo super vind ik je kaart!!!!!!! En ik zie ook bekende krulletjes volgens mij waren die vorig weekend perongeluk in je mandje gevallen he :P whahaha leuk!!! Kan ik gelijk zien hoe je ze hebt verwerkt/ kan verwerken. Weer wat geleerd!

Big huggies
Syllie

coby zei

Hele mooi kaart christa, het Cappella papier past er helemaal bij.

Groetjes coby