Volgers

dinsdag 18 augustus 2009

Scrap4Energy

Gisteren ontving ik een mailtje van Anja Pellink ... op zaterdag 5 september a.s. organiseert zij een Scrapbookdag in Enschede voor het goede doel, waarbij je de hele dag verschillende workshops kunt volgen en mee kan doen aan een loterij.
Op deze manier wil Anja zoveel mogelijk scrappers op de hoogte brengen van deze dag en natuurlijk wil ik hier aandacht aan besteden op mijn blog!!

Scrap4energy, scrappen voor een goed doel!
Voor een kind is het heerlijk om naar buiten te gaan, om te spelen en sporten met vriendjes. Het klinkt heel logisch maar toch heeft niet ieder kind altijd die keus. Kinderen met een ernstige stofwisselingsziekte bijvoorbeeld.

Wanneer je accu niet meer oplaadt…
In Nederland worden per week 1 tot 2 kinderen geboren met een stoornis in de energie-stofwisseling. Heel simpel gezegd hebben ze een defecte batterij. Hij is maximaal half vol, loopt snel weer leeg en beschadigt het lichaam met zijn afvalstoffen. Bij de minst ernstige vorm hebben deze kinderen na 50 meter lopen het gevoel een marathon te hebben afgelegd. Daarnaast hebben deze kinderen vaak verschillende (ernstige) lichamelijke klachten. Jammer genoeg is deze ziekte nog heel erg ombekend en is er nog geen medicijn beschikbaar. Speciaal daarvoor is de stichting Energy4all opgericht. Zij hebben als doel om deze ziekte meer bekendheid te geven en geld op te halen voor het ontwikkelen van een medicijn.

Scrap4energy
Omdat wij graag deze stichting willen steunen organiseren wij op zaterdag 5 september in Enschede scrap4energy. Oftewel een hele dag scrappen voor het goede doel. Want wat is er nou fijner dan lekker scrappen en daarmee een goed doel steunen?! Tijdens deze dag heb je de keuze uit 4 workshops die verspreid zijn over de dag. Mocht je geen zin hebben in een workshop dan is er natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf te gaan scrappen. Verder organiseren wij ook een loterij waarbij je leuke prijzen kunt winnen. De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan de stichting energy4all. Kortom een dag vol gezelligheid voor het goede doel! Wil je meer weten over deze dag? Kijk dan op onze site website of op onze weblog en als je vragen hebt kan je mailen naar: info@atelierhetzonnekuukske.nl

Namens deze kinderen en hun ouders heel erg bedankt!

4 opmerkingen:

anja zei

hoi crista wil graag kijken op de site maar de lin werkt niet goed.gr anja

anja zei

lin = link sorry

Christa zei

Anja, ik heb het veranderd ... als ik er nu op klik, doen ze het wel!!
Thanks voor het melden.

Anja zei

Hoi Crista,

Bedankt voor het plaatsen van het bericht en dat je mij hiermee wilt helpen!
Hopelijk levert het zo veel mogelijk geld op voor het goede doel.

groetjes,
Anja