Volgers

dinsdag 25 december 2007

Merry Christmas!!

Het waren hectische weken ... geen tijd om een kaartje te maken en dus ook mijn blog niet bijgehouden!!
Gisteren is mijn vader uit het ziekenhuis ontslagen omdat ie lichamelijk is opgeknapt en weigerde om zich om een andere verpleegafdeling te laten opnemen om uit te zoeken wat er geestelijk met hem aan de hand is ... ze kunnen hem niet dwingen, dus zijn wij de kerstdagen voor hem verantwoordelijk! Lekker makkelijk ... maar het is niet anders.

Vandaag is hij bij mijn broer en dus heb ik eindelijk ff een dag rust ... donderdag heb ik alweer een afspraak om de thuiszorg te regelen, want hij kan niet zonder ...

Ik zit heerlijk in mijn pyjama (geweldig kerstgevoel!!) te freubelen ... maar echt lukken wil het nog niet! Ach het ontspannen alleen is al heerlijk!

Wens jullie allemaal hele fijne dagen en wie weet heb ik gauw wat te laten zien ... LOL!!

Heel veel liefs van mij en bedankt voor al jullie lieve en bemoedigende woorden en kaartjes.

6 opmerkingen:

Marja Sch zei

Hallo Christa. Leuk dat je deze kaart geplaatst hebt. Ik weet nog dat je hem meegenomen had naar de clubdag van Freubelen. Er is veel gebeurd sinds die tijd. Ik heb de gebeurtenissen met je vader via clubs gevolgd. Het is heel zwaar als je iemand wil helpen, die zo moeilijk te helpen is. Ik hoop dat je de zorg rond hem toch in orde krijgt, maar daar zal je best nog een poosje mee bezig zijn. Ik hoop dat je ook tijd neemt om te genieten van die dingen die wel leuk zijn( je man, je zoon en je dochter). Ik wens je hele fijne feestdagen. Ik denk dat je moeder heel trots op je zou zijn als ze zou weten wat je allemaal voor je vader aan het doen bent. Heel veel liefs Marja

Jolanda zei

Mooi kaartje Christa. Ik wens je ondanks alles hele gezellige feestdagen!

Je@net zei

Lieve Christa, ook voor jou en je gezin heel fijne Kerstdagen gewenst!

Diana zei

Lieve Chris, dat is wat je noemt nog eens een hectisch uiteinde hopelijk wel een heel goed begin voor jou en je familie.....Ik hoop wel dat je vader inziet dat ie hulp nodig heeft en wat voor lieve zoon en dochter ie heeft. Het zal uiteraard niet van de 1 op de andere dag opgelost zijn....ik wens jullie daar nog heel veel sterkte bij.
Ik wens je vandaag een hele fijne 2e kerstdag !!

liefssss

Anja zei

hallo christa,een prachtige site heb je.mag ik vragen waar jij je stempels koopt?in amerika?
veel succes met de zorg van je vader. gr, anja

Janny zei

Lieve Chris,
het is helemaal te begrijpen dat je nu geen tijd hebt om iets op je blog te doen!
Ik hoop dat je vader gaat inzien dat er zoveel lieve mensen om hem heen zijn die hem willen helpen!
Ik hoop ondanks alles dat je fijne Kerstdagen hebt gehad!
succes vandaag!