Volgers

dinsdag 12 juni 2007

Zigzag kaartje ...

Gisteren gezellig een dag naar Vught geweest, een mooie plaats waar ik 12 jaar heb gewoond ... Zou voor geen goud meer terug willen, maar dat is een ander verhaal.
Lekker op de koffie en een beetje aan de knutsel geweest samen met Hanny, zij heeft mij zo'n 16 jaar geleden de fijne kneepjes van het naaivak geleerd ... zij gaf destijds naailessen en ik heb daar hele mooie dingen gemaakt! We werden vriendinnen en hebben samen heel veel beleefd, veel op stap geweest met de kinderen en wij wisten van een dag uit met volle teugen te genieten en vaak kwamen we na middernacht weer thuis ... LOL
Dus ja kon het gisteren natuurlijk niet anders of de naaimachine kwam op tafel ... Ik weet dus gelijk weer een cadeautje voor mijn verjaardag, want dat ding heb ik dus allang de deur uit gedaan! Creatief op de naaimachine vind ik geweldig, maar broeken zomen of zo ....... BRRRRRRRRR ik begin er niet eens meer aan!

Han, bedankt weer voor de gezellige dag hoor!

11 opmerkingen:

Carin zei

Oh, wat een dót van een kaart Christa! Ik vind het zoooo mooi die gestikte randjes op kaarten, helaas past in mijn hobbyhok (bank en salontafel en omgeving *lol*) geen naaimachine. Enne... aan verstelwerk heb ik ook een enorme hekel dus mijn naaimachine staat te verstoffen in de garage. Maar káárten met gestikte randjes, beautiful...! Ooit, als ik een eigen hobbyhok heb, ga ik het ook proberen.

Peet zei

Helemaal geweldig je kaartje, Christa!!!

Je@net zei

Wat een prachtexemplaar Christa!! Toppie!!
En wat leuk dat je weer een dagje bij Hannie was!!! Weet je nog...? Hoe lang zou et geleden zijn?
Doe haar de volgende keer mijn hartelijke groeten!!

Christa zei

Hahahahaha ... tuurlijk weet ik het nog Jeanet!! We hadden toen net van die Fiskars templates volgens mij met dat ronde mes ... nou de meiden waren nog klein hoor! Denk zeker een jaartje of 12/13 ... hahahaha

Lia zei

oohhh wat mooi gemaakt christa is dat nu moeilijk om op je kaart te stikken lijkt mij niet zo makkelijk

Christa zei

Dank jullie wel hoor meiden ... en gaat heel makkelijk hoor Lia! Je moet alleen recht blijven hahaha!

chelemom zei

Love this stamp and the DP you chose to go with her! (Basic Grey right?)

Diana zei

super leuk kaartje Chris :D! mijn naaimachine moet hoognodig een onderhoudsbeurt want die haalt door op het papier :W

Janny zei

ik vind hem weer geweldig Christa en zooo leuk dat gestikte, je zou er haast een naaimachine voor aanschaffen:P:P

Monique zei

Hoi Christa, wat een leuke kaart. Ook maar weer eens de naaimachine voor de dag gehaald. Gebruik zelf ook veel de naaimachine bij het maken van de kaartjes. Geeft zo'n leuk effect.

**Inge** zei

Prachtige kaart Chris, mooi gedaan zo met de naaimachine:-)
Hugs, Inge