Volgers

woensdag 1 januari 2014

Papercraft Essentials

Beste bloggers ....
 
Allereerst wil ik jullie natuurlijk allemaal een geweldig 2014 wensen met heel veel creativiteit! Mijn creativiteit is er nog wel ... alleen op de waakvlam ... LOL
 
 
 
Vorige maand konden jullie in bovengenoemd blad nog twee kaarten van mij vinden en opnieuw met de geweldige stempels van Sylvia Zet .... ik kan er niets aan doen, ben gewoon fan!


 
 
Alle bloemen zijn gemaakt met een stans van Magnolia, als ook de swirl ... verder herfstblad van Tim Holz en tag van MFT. Ik heb de achtergronden gestempeld met Versafine en witte embossingpoeder ... en vervolgens met verschillende kleuren Distress Inks.
Natuurlijk ook lekker veel glitter zoals je hieronder iets kunt zien ... blijft lastig op de foto!
 
 
 
En de tweede eigenlijk in dezelfde stijl gehouden ....  hier en daar wat extra Frantage ...


Ik ga niet beloven dat ik dit jaar meer zal gaan maken ... ik mis het, maar het blijft toch lastig om er meer tijd voor vrij te maken.
Dit komt ook omdat ik momenteel fulltime werk ... en mijn schouder blijft vervelend doen. Er staat in ieder geval een nieuwe operatie gepland!
 
Liefs van Christa
5 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

het zijn dan ook prachtige kaartjes ! dikke proficiat ! mooi !
een heel erg fijn, gezond, creatief 2014 !
veel liefs,
Martina
x

anita01 zei

Hai lieve sis,

Hoe heerlijk om te zien hoe jij mijn workshop technieken heb gebruikt in deze beeldschone kaarten echt te gek ben enorm...trots op je hoor.

Dikke knuffels en tot gauw,
Warme Groetjes,
Anita xxx

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Christa, wat een prachtige kaarten, ze zijn súper...wat fijn voor je dat ze in zo'n mooi blad gepubliceerd zijn. Ik wens je een fijn, gezond en creatief 2014 toe, ik hoop dat het snel weer beter mag gaan met je schouder, lieve groetjes Miranda

José zei

Ik wens je een goed en gezond 2014 Christa
Je kaarten zijn prachtig en wat leuk dat ze in de Papercraft stonden.

Patty zei

Sylvia...what is that beautiful die cut or embossed doily/medallion in the background on your first card?? It is super lovely and makes the whole card stand out in my opinion!