Volgers

vrijdag 23 maart 2007

Gelukt ... tenminste zo'n beetje!

Om mijn gedachten te verzetten ben ik maar begonnen aan het maken van dit blogje ... en natuurlijk weer een beetje chaotisch omdat ik eerst wilde zien hoe het met kaarten eruit zou zien! Het is een goede afleiding en er zal nog heel wat aan gesleuteld moeten worden maar als beginneling kan ik nog niet alles vinden ... LOL!
Ik heb een vervelende week achter de rug, dus de hoogste tijd om die ellende zo snel mogelijk uit mijn "systeem" te wissen en dus ga ik vandaag maar eens lekker aan de slag met mijn scrappapier en stempels.

5 opmerkingen:

Inge Groot zei

Heee Chrissie, van harte gefeliciteerd met je blog! Het ziet er al gezellig uit en ben zeer benieuwd naar je volgende creaties. Hou je haaks meid en take care;-)
Liefs, Inge.

Carmen zei

Hoi wijfie! Leuk dat je een blog hebt geopend. Hier kan je vast je ei wel kwijt. Succes!

Janny zei

gefeliciteerd met je bloggie, ziet er al heeeel mooi uit, ben nu al fan, en ik hoop dat je alles lekker van je afschrijven kunt!!
groetjes Janny (niek-janny)

Christa zei

Hoi Inge, Carmen en Janny!
Thanx meiden voor jullie lieve woorden ... hahahahaha ... gelijk alweer wat geleerd, want wist niet eens dat dit kon. Ach had ook nog niet verder gekeken dan mijn neus lang is ... en het is maar een ukkie, niet echt een gok.
Dikke knuff hoor

diana68 zei

Jeeee Chris, welkom to the club ;o) Het ziet er geweldig uit. Ennuh ga jij hier maar fijn eieren leggen, dan komt het voor jou en voor ons helemaal goed ;o)
veel plezier, Liefs Diana