Volgers

zaterdag 10 januari 2015

Beste allemaal,

Het is lang geleden dat ik iets postte ... wat dat betreft kan 2014 op knutselgebied wel een heel slecht jaar worden genoemd!! Veel tegenslag en veel werken zorgde er voor dat ik de moed er bijna niet voor kon opbrengen.
Ik moet zelfs goed kijken hoe het hier ook al weer werkt .... LOL.
Gemist heb ik het wel ... maar gelukkig kan ik minder gaan werken en hoop ik ook mijn hobby weer op te pakken. Het begin is er in ieder geval .................

Deze kaart heb ik gemaakt met een Penny Black Cling stempel en de bloemen/bladeren in 3D verwerkt. 
De rest van de easelkaart (gemaakt met een mal van Go Kreate large frame 10) niet te ingewikkeld gemaakt. De randen zijn bewerkt met clear embossingpoeder en daarna ge-inkt met een blendingtool met distressinkt - kleuren barn door en aged mahogony!

Natuurlijk zoals altijd (en nog steeds) uit de winkel van DoeaDing.Natuurlijk hoop ik weer regelmatig iets te posten .............


Rest mij niet anders dan jullie in ieder geval allemaal een heel creatief 2015 toe te wensen!

Ik hoop tot gauw,
Liefs van Christa

7 opmerkingen:

anita01 zei

Meer dan prachtig met je potloden groots werk verricht sis, en te gek om je de juiste inspiratie te geven :) Ben zelf zo gek op deze stempel en al veel gebruikt....dus ga door heerlijk welkom terug.

Dikke knuf met warme groetjes,
Aniet xxx

Andrea zei

Beautiful creation!
I like it so much!
Hugs
Andrea-Emmi41

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ontzettend mooi gekleurd en gemaakt Christa. Het is een plaatje.
Lieve groetjes Miranda

corryskaart zei

wat een prachtige kaart dus het zit nog in je vingers,haha ook van mij de beste wensen voor 2015 en dat je maar veel mag maken en genieten!
grt corry

Bernadet zei

Your back in town girl!!!
Gelukkig maar Christa, kheb je mooie creatie's gemist jóh!!

Marja Sch zei

Wat heerlijk om weer zo'n mooie kaart van je je kunnen bewonderen. Het inkleuren ben je zeker niet verleerd. Gelukkig maar. Ik hoop dat het een kleurrijk 2015 wordt. Groetjes Marja

José zei

Het is inderdaad al lang geleden, ik hoop dat je weer pijnvrij kunt hobbyen, je bent het in ieder geval niet verleerd, wat een prachtige easelkaart heb je gemaakt en weer zo mooi ingekleurd. Een echt toppertje.