Volgers

woensdag 25 september 2013

Hallo allemaal,

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor al die lieve complimenten op de twee nieuwe digitale stempels van Sylvia Zet .... Rowan Fairy en Beau and Bashful, het was echt hartverwarmend om te lezen!
Vooral ook omdat ik een tijdje redelijk tot geen zin had om kaarten te maken .... heeft dit me wel weer een 'boost' gegeven ....

Hoe gek het ook klinkt .... ik twijfel altijd over mijn kaarten, maar misschien herkennen jullie dit .... of juist niet! Vind die van een ander altijd mooier of beter ....

Maar ja, ik blijf een onzekere muts .... LOL!

Mijn vriendin is oma geworden van een prachtige kleindochter en natuurlijk kon ik het niet laten om zelf een kaartje te maken om aan de kinderen te sturen ....
Ook hier weer gekozen voor zo'n lieverdje van WeeStamps .... Angie!

Heerlijk veel roze in combinatie met Kraft en wit. Dit papier is ook van Maja Design ... lekker veel Frantage om het afdrukje en de rest spreekt vanzelf!
 
Een fijne dag en groetjes van Christa
 


12 opmerkingen:

Deborah zei

Ik begrijp jouw gevoel, ik heb het namelijk ook altijd dat ik twijfel over mijn kaarten. Maar jij hoeft dat zeker niet te doen want ze zijn echt prachtig!
Net zoals dit plaatje!
Liefs, Deborah

Femmy zei

ik denk dat we dat allemaal wel hebben Christa! Maar je kaart is gaafff!

nicolet zei

Ze is ook weer schitterend Christa!
Groetjes Nicolet

Dicky zei

Nou ja, een heleboel mensen moeten zich afvragen of de kaart van een ander niet mooier of beter is, maar als jij dat nou eens niet meer doet haha. Die van jou zijn altijd helemaal "af". Maar goed, dat is jouw gevoel. Deze is ook weer supermooi, gaaf kleurwerk en kek boeketje!!

Petra zei

Christa fijn te lezen dat je weer terug bent.. Ik heb je inderdaad gemist en ben gaan kijken of je een ander blog was begonnen, maar nee, het was gewoon stil. Ook deze kaart is weer prachtig. Ik ben alleen wel een beetje nieuwsgierig wat voor mooie dingen je dan hebt gemaakt omdat je aangaf niet stil te hebben gezeten.

Groetjes,
Petra

Sandra zei

Prachtige kaart Christa! Ja hoot, begrijp je heel goed en ik denk dat veel kaartenmaaksters onzekere mutsen zijn. Ik in ieder geval wel hahaha!
Leuk weer wat van je te lezen!
Liefs, Sandra

Angela zei

Ik kan zo genieten van je kaartjes. Ik ben blij dat je weer de boost heb gekregen! Ook deze en de vorige zijn helemaal top!
XxAngela

gré zei

super mooi kaartje

groetjes gré

debby4000 zei

Love your gorgeous cute card.
luv
Debby

Hanny zei

Wow, wat een supermooie kaart is dit, ik vind hem schitterend gemaakt. Wat een gaaf en lief afdrukje is dit zeg en zo leuk om de kaart persoonlijk te maken met de naam erop.
liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Anoniem zei

ik vind je kaarten geweldig mooi!en nu ik die van jou zie denk ik waren die van mij ook maar zo mooi .lol nog z'n onzekere muts haha .misschien kun je me een tip geven ivm de potloden, op wat voor papier kleur je , doezel je de kleuren. ik heb een doos vol Fabercastell potloden maar ik weet niet hoe ik ze goed moet gebruiken.
groetjes,elisa

José zei

Zoals altijd weer een prachtige kaart, jij hoeft helemaal nergens over te twijfelen, jouw kaarten zijn altijd super mooi gemaakt, maar zoals je zegt, het is jouw gevoel, niet meer doen hoor er putten zoveel mensen inspiratie uit!