Volgers

zondag 26 augustus 2012

Have a blooming great day!


Het is (te) lang geleden ... ben en blijf maar tobben met mijn schouder en sta nu een week of 5 op de wachtlijst voor een operatie, helaas ... niks helpt de pijn te verlichten!
Zoals jullie zullen begrijpen is het lastig om je rechterarm te ontzien en door de klachten heb ik vaak weinig zin om een kaartje te maken ... maar heb het toch weer opgepakt om een beetje te ontspannen.
En merk dan dat ik het enorm mis ... dus gewoon maar de tijd nemen en toch doen!!

Afgelopen vrijdag was Cora hier om gezellig te knutselen en het was weer heerlijk!
Dit leuke 10 x 10 cm kaartje gemaakt met een schattig stempeltje van Lily of the Valley ... want ik ben de afgelopen maanden wel gewoon doorgegaan met verzamelen ... hahahaha
Ook de tekst is van dit merk ... 

Verder valt er weinig van te zeggen ... oh ja papier is van Authentique en ik heb gekleurd met de Faber Castell potloden! Ik vind ze super.

Er komt later nog een kaartje langs ...

Liefs van Christa

10 opmerkingen:

Crea Astrid zei

Wat een prachtige kaart. De stempel van LOTV is ook erg leuk. Ga hem ook bestellen. Wil de 120kleuren van Faber Castell potloden ook gaan nemen. Heb het bij de buurvrouw geprobeerd. Zat nog te twijfelen tussen Prisma potloden of Faber Castell. Maar vind de Faber Pastell erg lekker kleuren en daar is ook makkelijker aan te komen.

Vervelend dat je telkens last van je schouder blijft houden. hopen dat het na de operatie snel opknapt.

Groetjes Astrid.

Mariken zei

Wat otzettend vervelend om zo lang met klachten rond te moeten lopen! Maar je kaartje is schitterend! Jij bent erg enthousiast over je Faber Castell potloden, hoeveel heb je er en heb je dan genoeg? Zijn ze fijner dan de Derwents??
Het resultaat is erg mooi! Sterkte en groetjes Mariken.

Astrid zei

Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt zeg, en wat is ie lief he dat stempeltje. Ik wens je heel veel sterkte en hoop dat je gauw aan de beurt bent.
Groetjes Astrid

Diana zei

jeee Chrisss, wat balen zeg !! en dat in een korte tijd, eerst je buik en nu je schouder. Heel veel sterkte de komende periode en toch maar rustig aan blijven doen!!
deze kaart is in ieder geval weer een schatje....

diaan x

Mariken zei

Hey daar ben ik weer, ik heb nog een vraag. je schrijft dat beide merken potloden ook te combineren zijn, maar bij Derwents gebruik je doezelaars en terpetine en bij Faber niet. Hoe doe je dat? En hoeveel kleuren heb jij??
Dank voor de info, veel gr-x-jes Mariken.

corryskaart zei

hoi christa
wat een geweldig mooie/lieve kaart heb je gemaakt ondanks alle ellende en pijn met je schouder,gelukkig hou je de moed er wel in en dat vind ik super knap!
groetjes van corry

Sanne zei

Geweldige kaart! Hou hier zo van! Leuke sketch, lief afdrukje, vrolijke kleurtjes en mooi al die bloemen! Te gek gedaan!

Liefs Sanne

Amanda zei

prachtig kaartje Christa, en veel succes met je schouder.

liefs Amanda

Angela zei

Gelukkig weer een kaartje, maar begrijp heel goed dat de zin even ontbreekt als je zo'n pijn hebt. Ik hoop dat je snel geholpen wordt!
Ik vond het gezellig om je even te zien en te spreken zaterdag!

je kaartje is top!!! Zoals altijd!

xxAngela

Margreet zei

Wat een prachtig kaartje
Veel succes met de operatie aan je schouder.
Groetjes Margreet