Volgers

zondag 2 oktober 2011

Voorbeelden DoeaDing demodagen!!

Wat hebben we er lang naar uitgekeken en wat vliegen die twee dagen dan toch om ... het was weer helemaal top om al die 'oude' bekenden te zien en weer nieuwe contacten te leggen!! En wat is en blijft het toch leuk om deze hobby met velen te delen ...
Ik heb dit keer met de DieNamics van MFT gewerkt en natuurlijk met mijn favoriete bezigheid ... het kleuren met potloden ... gewoon allerlei merken door elkaar!

Op deze 2 voorbeeldkaartjes zijn de bloemen, de randjes en de teksten van MFT en de stempels van Stamping Bella ... ik vind ze echt superleuk!!
Natuurlijk komt ook het papier uit de shop van DoeaDing, als ook de swirls.

Ik wil Marlous en haar team ontzettend bedanken voor twee 2 dagen met een geweldige verzorging als altijd ... ik kijk nu al uit naar de volgende dagen, dat wordt dan de 10e keer.

Een fijne zonnige zondag want wat boffen we toch met het weer!
Liefs van Christa

10 opmerkingen:

Diana zei

Wat een leuke kaarten. Leuke stempels ook, en natuurlijk wer schitterend gekleurd. Kijk altijd vol bewondering naar jouw kleursels, vind ze prachtig.
Groetjes Diana.

Sylvia zei

HOi Chris,

oooooooo wat een snoepjes om te zien. Heerlijke kleurtjes en inderdaad je hebt de malletjes goed gebruikt! Geweldig zijn ze he. En ik zie dat je ook met de swurls in de weer bent geweest, die zijn zo mooi :) om te gebruiken. Heerlijk om je kaartjes te bewonderen, want het zijn toppertjes.

Hugs
Syl

Marijke en Chantal zei

Wat een leuk en vrolijke kaartjes!!
Superleuk stempels ook!
Groetjes, Marijke en Chantal

Sinikka zei

Twee ontettend mooie kaarten. De bovenste heeft een geweldige stempel. Mooi ingekleurd. Een genot om erna te kijken.
Gr. Sinikka

Amanda zei

SChitterend Christa en leuk je weer ff in het echt gezien te hebben!

liefs Amanda

Alexan zei

Oh wat een schitterende kaarten en die stempels zijn toch gaaf!! jammer ik was niet in de gelegenheid om naar Spijkenisse te gaan, woon heel dichtbij. Misschien de volgende keer.
Groet van Alexan

anita01 zei

Hai sis,

Wat waren je kaarten mooi, en in het echt kleine schilderijtjes om te bewonderen...Je had weer genoeg klantjes die alles bewonderd hebben...Heerlijk je weer gezien te hebben he...ik zit nog op een rose wolk hoor.

Warme groetjes,
Anita.

Creatieve handgemaakte kaarten zei

Prachtige kaartjes Christa!

Liefs ida

Lia zei

je kaartjes zijnn super en ook je andere kaartjes heb ik in het echie bewonderd, zo mooi heb je ze weer gemaakt.
Het was weer super gezellig en ik vond het heel leuk weer bij gekletst te hebben
liefs Lia

Alina zei

deze stempels staan al een tijdje op mijn lijstje, nu dat ik je prachtige kaarten zie weet ik zeker dat ik ze binnenkort ga bestellen!
groetjes, Alina