Volgers

zaterdag 31 maart 2007

Opfleurkaartje van Diana

Vandaag lag er alweer zo'n lief kaartje in mijn brievenbussie ... ik ben dus echt een bofkont ... hahahaha!! Het lijkt wel of ze me vorige week stiekem gefotografeerd heeft, zo treffend is de gelijkenis... gelukkig ben ik alweer een heel eind "opgefleurd" de afgelopen week!
Ik vind 'm geweldig Diaan, daar word een mens vrolijk van ... prachtige kleuren, zeker dat nieuwe papier van Carmen ... oh dat moet ik dan maar meenemen dinsdag!


Gelijk ff Kees ingefluisterd hoe geweldig die Cuttlebug is ... en als ik heel lief ben hoef ik niet te wachten tot mijn verjaardag ... dus ik krijg het druk deze week, met heel lief zijn!! Maar ik kan het hoor ...

6 opmerkingen:

Erica zei

Hihihi, tuuuurlijk kun jij dat ;), je bent alweer een bofbips Chris, geniet er lekker van ;)

Diana zei

Graag gedaan Christa....tja toen je schreef dat je in je badjas een kaartje had gemaakt kon ik dit stempeltje niet weerstaan ;o)
hihiii...tuurlijk, dat lief zijn is toch je 2e natuur !! enne ik heb hem ook besteld hoor, ben blijkbaar ook lief geweest ;o)

Carmen zei

Oh Christa...wat spannend zeg! Succes met lief zijn, ik duim voor je want het zou toch geweldig zijn als je het groene monster deze week al in huis zou kunnen hebben.

**Inge** zei

Hihi gillers, de appeltjes vallen op dit moment rap van de bomen:-P

Hele mooie kaart heb je gekregen van Diaan, daar fleurt een mens altijd weer van op he;-)

{hugs} Inge.

Janny zei

een superkaart heb je gehad Christa en ooooooo leuk dat je de Cuttlebug krijgt, hij is gaaf hoor!! maar dat wist je al wel;)

Allison zei

Love your Grumpabella!